juli 31, 2012

Top


 
top - 6.99 $ // 43 kroner inkl. fragt.

Jeg har fået et par henvendelser vdr. bloggen, hvorvidt jeg blogger mere. Jeg føler, at jeg skylder jer en lille forklaring på trods af at jeg ikke kan besvare spørgsmålet. Efter jeg startede bloggen, kom der flere og flere læsere til, og det inspirerede mig rigtig meget til at fortsætte, og det var virkelig fedt at se, at der var mange derude, der kunne lide de ting jeg fandt på ebay. Det bedste var ligeledes dem, der kommenterede, så man kunne få noget respons og vide, hvad I fandt interessant. Men efterhånden opdagede jeg, at der var flere bloggere af samme interesse, der efter et besøg på min blog begyndte at linke til de præcis samme items, som jeg havde på bloggen. Jeg fandt det yderst demotiverende, idet jeg har brugt flere timer på at søge efter de ting jeg finder, og eftersom det er ulønnet, er det ikke en speciel rar følelse at have tilbage, at andre bare kan kopiere ens arbejde på ingen tid. Personligt har jeg kun brugt andre ebayblogs til egen inspiration til min egen mappe, hvis jeg ønsker fremtidige køb, men jeg har aldrig postet "deres fund" på min blog, således jeg kunne adskille det hele og lade der være en forskel på os bloggere. Jeg prøvede at gå i tænkeboks om, hvad jeg kunne gøre ved problemet, sådan at jeg kunne fortsætte med at blogge, men desværre har jeg ingen anelse. Man kan selvfølgelig bare blive ved uden at tænke nærmere over det, og det kan også være, at jeg bør gøre det, men hele situationen gav sgu lidt en tom følelse. Men hvad tænker I om det hele ? :)

6 kommentarer:

 1. Synes sgu det er lidt fejt at tage andres ære.
  Jeg køber selv en del på eBay og det tager fucking lang tid at finde noget, man gerne vil have.
  I det mindste ku de linke til din blog...
  Tror desværre den eneste vej er at blive ved, hvis du selv ønsker det, og lade dem om det. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din forståelse. Det tager nemlig SÅ lang tid - især fordi man også gerne vil finde noget billigt, der samtidigt har en ''okay'' kvalitet. Er helt enig. Jeg har netop også besluttet mig for at blive ved, og så må vi bare tage den derfra :)

   Slet
 2. Synes det er super ærgeligt at folk stjæler ens arbejde.. Specielt når at blogge handler om at vise hvad man SELV sidder med på hjertet. Om det er tøj, mad, indretning, wishlist's el. lign. så burde det virkelig være ens egne ting :(
  Men synes du skal blive ved med at blogge! No doubt. Men måske du burde kontakte folkene bag de/den blog som du har haft problemer med? Konfrontere dem?
  Håber du finder vej gennem dine tanker og finder den løsning som er bedst for dig! <3

  http://maikenslifeuncensored.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lige præcis. Det er netop så ærgerligt, da vi som bloggere burde komme med vores egen vinkel på, hvad VI finder interessant. Det interessante ved at blogge ryger lidt ad pinden, hvis det bare handler om at komme med en masse indlæg for at tilfredsstille ens læsere i stedet for at sætte tid af til at gøre med ens egen personlige præg.

   Det lyder som en god idé. Vil nok hellere være foruden den situation at skulle konfrontere dem, men det må tiden vise.

   Tusind tak for hele din besked, det betød meget for mig at høre det fra jeres synspunkt!

   Slet
 3. For at få dem til at arbejde lidt mere, kan du evt. skrive din blognavn på billederne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men desværre kan de jo gå ind på linket og selv gemme billederne.. :/ Så der er virkelig ikke noget at gøre udover at acceptere det, som det er og fortsætte alligevel... :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...