august 16, 2012

A goodie + regler omkring told


Lige nu her kan man byde på denne fantastiske cowboyvest lige HER. Sidste bud var på $7.5, hvilket svarer til 46 kroner, og der kræves INGEN ekstra gebyr for fragt. Sommetider kan man være heldig nok til at få en meget lækker sag med hjem! Hvis man ellers er interesseret i den og ikke ender med at få den, kan den købes HER. Prisen er 23 $ (pga. den dyre fragt), dvs. 140 kroner inkl. fragt. Ifølge toldberegneren vil der ikke forekomme told, men moms og importgebyr i stedet for.

Hvis man går ind under "toldregler" på hjemmesiden, kan man læse sig frem til, at man først skal betale told, når man køber en vare til over 1150 kroner. Det vil sige, at når man køber varer på ebay fra 80-1150 kroner, bliver man kun berettiget til at betale moms og importgebyr for varen. Momsen er på 25 % og udregnes ud fra varens værdi, portoen og evt. told, mens importgebyret er 160 kroner inkl. moms, som er prisen for hvad Post Danmark opkræver ved køb over 80 kroner.

9 kommentarer:

 1. Man kan også være heldig at slippe for moms og importgebyr, det gjorde jeg da jeg købte en trøje som kostede 170 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor fedt!! - og ikke mindst modigt af dig ;)

   Slet
 2. De tjekker for det meste ikke 'bløde' pakker som er pakket ind i en plast pose. De går for det meste efter kasser, mest store, men også små :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da rart at vide :) tak for det!

   Slet
 3. Bliver næsten nødt til at tage chancen - den er virkelig fed!
  Der er også en lidt anden model i samme prisklasse, ved ikke om du har set den:
  http://www.ebay.com/itm/Womens-Cowboy-Sequins-Beading-Denim-Blue-Waist-length-Outerwear-Jean-Vest-A004-/330744118539?pt=US_CSA_WC_Vests&hash=item4d01e2bd0b

  Kunne du måske se om du kunne finde nogle cowboyjakker med læderærmer? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, den var da også superfed!? Det er godt nok ikke nemt :) Og sejt, at du tog chancen!! Meld gerne tilbage når du får den mht. moms og importgebyr og ikke mindst hvordan jakken var, hvis du vil :)

   Og det skal jeg nok se på! Kan dog godt advare om, at det nok ikke bliver i den billige ende :)

   Slet
 4. kan du finde nogle billige hvide striktrøjer? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro :) Det kigger jeg lige på en af dagene.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...