august 07, 2012

The black dressSååådan en smuk og feminin kjole! Hvis nogen af jer allerede har købt den eller har planer om det, må I meget gerne komme med respons på, hvordan den er i virkeligheden. Gerne kvalitet, størrelse og materialeinfo.

Jeg er på en tur med min kæreste, og derfor er dette indlæg planlagt. Dette betyder, at der vil gå nogle dage, før jeres kommentarer bliver udgivet og besvaret. Håber I har det godt!

3 kommentarer:

 1. Jeg har den, og som så meget andet billigt fra Kina blvier man ret skuffet.. peplum nederdelen er slet ikke som på billedet og i meget dårligt stof og smitter ekstremt meget på andet tøj :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv øv, hvor er det ærgerligt. Den er ellers SÅ fantastisk flot på billederne, men så typisk at varen så ikke stemmer overens med billederne.

   Tusind tak for at tage dig tid til at kommentere :) det er rart at vide sådan noget, inden man selv bevæger sig ud i det.

   Slet
 2. Jeg har den også, og jeg er altså virkelig virkelig glad for den. Synes ikke at den smitter af, og jeg synes altså heller ikke kvaliteten er dårlig. Jeg har haft min i halvandet år tror jeg, og har haft den på utallige gange, uden at den er gået i stykker eller lignende.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...