august 05, 2012

The cowboy jacket
Nøj, hvor er denne cowboyjakke/bluse bare ALT for fed!! Jeg fandt den i min jagt efter gennemsigtige bluser den anden dag, og dette var da noget af det fineste jeg har set på ebay LÆNGE. Hvor er den bare fantastisk smuk, original og ikke mindst gennemført!! Den skal helt sikkert rejse sin vej mod mig en dag om ikke så længe! DESVÆRRE skal jeg lige gøre jer opmærksomhed på, at størrelsen kun findes i en small. 

Jakken er super fed, og derfor har jeg fuld forståelse for, hvis I gerne vil dele kuppet på jeres blogs. Derfor vil jeg værdsætte det rigtig meget, at I linker til min blog, hvis I vælger at blogge om denne jakke. God dag til jer derude!

7 kommentarer:

 1. Your blog is great, fun, and I can find nice things.

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much :) i am glad you think so!

   Slet
 2. Nice !! Super godt fund.. Jeg bruger normalt small, men er i tvivl om størrelserne er de samme, har du nogle erfaringer med det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at sige :) Det er meget forskelligt fra sælger til sælger. Ved nogle sælgere er størrelserne helt normale og kan sammenlignes med de danske størrelser, mens andre gange svarer de til kinesiske størrelser, hvor man kan komme ud for, at tøjet kræver den mest spinkle krop. Men som regel skulle de gerne passe :)

   Slet
  2. Mange gange står der en størrelsesguide på varen, og det fandt jeg lige til dig her:

   Bust:
   44cm/17.32''

   Shoulder Width:
   36cm/14.17''

   Length:
   64cm/25.19''

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...