august 22, 2012

You should wear this too
Dette er virkelig lige en trøje, der falder i min smag. Jeg elsker, at den er meget simple i det, men den har samtidigt sine egne små detaljer, der fuldfører den. :) fine fine perler! Og hvad, jeg kan fornemme på Ebay, er de også yderst populære! 

Håber I har en god dag <3 Kom til at sove min væk, ahem... ;)

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare overdrevet fin.

  http://www.ditteshoppingestrup.dk/

  SvarSlet
 2. Din blog er farlig, men kan alligevel ikke "glemme den" :-D
  hvilken farve er pænest? kan li dem begge, men har aftalt med mig selv jeg kun må købe en, da jeg har mange strik i forvejen.

  SvarSlet
  Svar
  1. haha hvor er du sjov :) ja, det løber hurtigt op, når man falder for det ene og det andet. uha, hvilken farve der er pænest... jeg foretrækker den lyse farve - men det er også fordi jeg synes, at man har så meget sort i forvejen, så er det godt med lidt farve!? :) selvom den sorte bluse også bare er vildt pæn, når man ser billederne på modellen!

   fortæl gerne hvad der ender med at vinde dit hjerte ;) ha ha

   Slet
 3. Du har ret, det ender altid med sort, og tror også det bliver sorte denne gang fordi perlerne er mere synlige på den sorte, eller vent.... Hmm... Den anden er også ret sød :/ har ikke bestilt endnu, må lige sæørge lidt flere ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja det er ikke helt nemt. Det kommer jo også an på, om man synes, at perlerne skal være lidt mere diskrete eller synlige.. Åh altså, er du sikker på, at du ikk ender med begge?? :P

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...