september 27, 2012

More necklaces
Puha.. Ved snart ikke, om denne blog er nogen god idé alligevel!? :D Kender mig selv nok til at vide, at alle disse tre halskæder er bestilt hjem til mig, inden året er omme. åjh altså, hvem opretter også en blog, som byder på den ene fristelse efter den anden DAGLIGT?? Det er rigtigt, at mange af beløbene er små, men det bliver jo alt for meget i længden. Andre der har et hade/elske forhold til ebay?? Haha :)
Har I ellers en favorit blandt disse halskæder?? God aften ellers <3

OBS
Husk nu at linke til min blog, når I deler mine fund på jeres blogs. Her til aften opdagede jeg et par blogs, der nærmest bare havde kopieret mine tidligere indlæg i træk. Det bliver altså lidt trættende, når jeg bruger RIGTIG meget tid på at opdatere indlæg dagligt. Lad os fokusere på at anerkende hinandens arbejde i stedet for blot at kopiere og slippe for at gøre arbejdet selv. At blogge handler om at inspirere og give sit personlige præg, og det synes jeg falder lidt til jorden, hvis man blot kopierer, hvad andre laver. Denne kommentar er selvfølgelig kun henvendt til dem, der gør det - blev bare lidt ærgerlig over det! :)

17 kommentarer:

 1. Haha jeg er selv stor-forbruger af ebay, og laver mange små køb hele tiden. Det er sjældent jeg køber noget dyrt, men alle de små køb løber jo op i den sidste ende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, ja, du har ret! det er farligt, men omvendt får man nu også rigtig meget for prisen!! :)

   Slet
  2. Ja man gør! Hvis jeg finder noget på en webshop jeg kan lide, smutter jeg altid på ebay først for at se, om jeg ikke kan finde et billigere alternativ der ;)

   Slet
  3. Haha, det er sgu smart. Billig løsning!! :)

   Slet
 2. Øv det er nu ærgerlit, folk ikke kan respektere det hårde arbejde, du lægger i det - jeg er personligt meget glad for det! :-D
  Jeg tænkte om du måske ville lave et indlæg om termojakker? :-)
  Fortsæt endelig med at blogge, det er dejligt for os andre :D

  SvarSlet
  Svar
  1. det er jeg glad for at høre :)
   du kan tro, at jeg nok skal få kigget på det en af dagene!

   Slet
 3. Synes det er en skam, at folk kopiere det til deres blog. Heldigvis er jeg fast læser af denne - så jeg ser det først hos dig. Opdagede din blog for nogle dage siden og jeg har læst samtlige indlæg igennem og har shoppet 3 ting på eBay i dag (så du er langt fra den eneste, hihi) Fortsæt dit gode arbejde!

  Fandt dog selv to af tingene - du kunne muligvis lave indlæg om det:

  http://viewitem.eim.ebay.dk/Fashion-Rock-Punk-Style-Rivet-Studs-Spike-Elastic-Stretch-Bracelet-BangleBlack/150877820083/item?variant0=Black

  http://viewitem.eim.ebay.dk/NEW-LADIES-WOMENS-LONG-JERSEY-RACER-BACK-MAXI-DRESS-SIZES-8-10-12-14-WINEML-UK-1214/261032930243/item?variant0=WINE&variant1=M%2FL+%28UK+12-14%29

  Købte kjolen i vinrød, da det jo er efterårets helt store farve :-)

  Hilsen Katrine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, ja det er rigtig ærgerligt!
   Ej hvor fedt, sødt du gider at dele dine køb med mig :) Tak for dine links!
   Er også helt sikker på, at du nok skal blive glad for den fine kjole. Du må meget gerne melde tilbage, når du får den! :)

   Slet
 4. Jeg tænkte på, om du måske kan finde en chunky strik i mørkegrøn (den fine, nærmest flaskegrønne farve, som er lidt fremme for tiden)? Det kunne være SÅ fedt! Tak for en super blog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at finde specifikke varer på ebay, men jeg skal nok kigge på det en af dagene!! :) tak for forslaget og rosen!

   Slet
 5. Det er helt sikkert super synd, hvis du føler dig kopieret - og ikke fair :-)
  Men jeg ser desværre også ting i dine indlæg, som jeg før har set hos andre bloggere - eller måske selv har været inde over på ebay i min egen søgen på lækre items! (siger her ikke, at du kopierer) Men til tider falder man jo over det samme, desværre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved godt, at man tit falder over det samme, da der er RIGTIG mange ebay-sælgere, der har de samme produkter. Det gør jo, at det er sværere at finde unikke ting, som andre ikke allerede har fundet. Men jeg mener jo ikke, at folk kopierer mig (eller omvendt), fordi vi lige har et par fund tilfælles. Dog vil jeg alligevel gerne understrege, at hvis jeg ser ting hos andre bloggere, så gemmer jeg det under foretrukne UDEN at bruge det i mine egne indlæg, da jeg føler, at det er en "andens fund".

   Men for at vende tilbage til hvad det er, som jeg mener omkring "kopiering"; jeg snakker om de tilfælde, hvor jeg tydeligt kan se, at jeg er blevet fuldstændig kopieret i mine indlæg, fx når de bare har kopieret alt mit indhold (design + skrifttype) + fundene. Har opdaget flere, der bare har delt mine seneste fund i træk, og der er altså dér, jeg føler mig snydt. :)

   Slet
  2. Det er helt forståeligt, at du føler dig snydt! Og især hvis det hele er direkte afskrift (hvis man kan sige sådan om billeder, hihi)

   Min kommentar var bestemt heller ikke ment dårlig på nogen måder :-)

   Ville bare lige påpege, at det er meget muligt at falde over samme ting - og var nemlig ikke helt sikker på, om du mente, hvis andre havde en af samme ting eller noget i den stil!

   Men det er selvfølgelig ikke i orden at nappe andres arbejde :)

   Slet
 6. Jeg er vild med den sidste! Så fin!

  SvarSlet
 7. Åh gud, jeg ved, hvad du mener! Jeg tror virkelig, jeg har brugt LANGT flere penge på den side, end hvad jeg normalt ville, bare fordi det hele simpelthen er så billigt!
  Nu har jeg ikke lige set, at der er nogen, der har kopieret dine indlæg, men hvis det er sandt, så er de nogle fjolser! Det er ikke i orden bare at hente andres fortjeneste hjem, og desuden så ville enhver seriøs blogger ikke kunne finde på at gøre det, en seriøs blogger ville støtte sine blog-kollegaer!!
  (LOVE på den første halskæde!)

  SvarSlet
  Svar
  1. haha, ja. bare tilfældet med den første halskæde; jeg bliver ved med at sige til mig selv, at 29 kroner er ingenting, og jeg slet ikke har noget at overveje, men aaaajh. jeg tror dog, at det ender med 1-0 til ebay (hvor 1 tallet måske skal skiftes ud med et to-cifret tal efter alle de gange jeg alligevel har ladet den gode pris vinde over fornuften;)), for den er VIRKELIG fin :)

   er helt enig med dine synspunkter omkring kopiering - "blogånden" forsvinder lidt, når man bare kopierer en andens arbejde :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...