oktober 02, 2012

Blazers

You can choose between 5 colorsI kan følge mig på bloglovin HER og facebook HER :) håber I har en god dag <3

8 kommentarer:

 1. Rigtig god blog du har her!

  SvarSlet
 2. Hold nu op, hvor er de alle bare flotte!!!
  Havde ellers aftalt med mig selv, at jeg overhovedet ikke måtte ebay-shoppe denne måned, da jeg snart tager til London og skal shoppe amok. Men jeg bliver jo nødt til at bestille en af disse hjem!!! :-D Tak!

  SvarSlet
  Svar
  1. hahaha, jeg kender godt den følelse! men lyder nu heller ikke så tosset med en shoppingtur til london!! :)

   Slet
 3. De to øverste frister helt vildt... jeg vil lige tænke over det en dags tid... og så nok springe på grøn og sort :-)
  Elsker dine fund...

  SvarSlet
  Svar
  1. det lyder fornuftigt at tænke over det :) synes selv, at jeg er begyndt at opleve for ofte, at jeg er kommet til at fortryde mine meget spontane køb! - sig gerne til når du modtager varen/varerne, hvis du beslutter dig for at købe den/dem!
   og tak for det, det er jeg glad for at høre :)

   Slet
 4. Ved ikke om du ser de kommentarer der kommer på "gamle" indlæg som denne, men årh, jeg har forelsket mig i den blonde-blazertil 57 kr, men den findes ikke længere, og jeg kan ikke selv finde den derinde mere. Hvis du gider må du meget gerne se om du kan finde den, eller noget der ligner.

  Fantastisk blog i øvrigt, jeg er selv e-bay addict, og har rigtig mange fede links, hvis du er interesseret?

  SvarSlet
  Svar
  1. Læser altid alle jeres kommentarer :) Den er også rigtig fin, men næh, den er virkelig svær at finde. Denne blazer minder meget om dem, synes jeg, men fås kun i sort: http://www.ebay.com/itm/Woman-Deep-V-Neck-Padded-SHoulder-Hollow-Out-Floral-Lace-Blazer-Black-/400344946398?pt=AU_Womens_Clothing_2&hash=item5d366b16de

   Og ellers fandt jeg de eksakte blazers fra ovenstående link/billede, men der bliver taget MEGET (ift. det andet link) overpris: http://www.ebay.com/itm/Womens-Long-Sleeve-Lace-Sexy-Blazer-Short-Jacket-Coat-Outerwear-Size-S-2-Colors-/200843514891?pt=US_CSA_WC_Suits&var=&hash=item2ec334d40b

   Tusind tak for de fine ord - og jeg er meget interesseret i links! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...