november 26, 2012

A review

Der har efterhånden været flere forespørgsler på, om jeg ikke vil give min mening til kende om nogle af de produkter, som jeg efterhånden har købt, så her kommer det! Jeg håber, at det kan være til hjælp for jer, så I måske kan blive overbevist om det er pengene værd eller ej :)

Jeg lavede et indlæg om denne kjole her, hvor jeg ikke var et sekund i tvivl om, at jeg skulle have den! Den kostede kun 41 kroner, så selv hvis den ikke levede op til mine forventninger, ville det være helt okay med mig. Men jeg har netop fået den i dag (efter at have bestilt den den 31. oktober), og den skuffede bestemt ikke. Efter min mening ligner den kjolen på billederne, og den er enormt flot. Er super glad for den, og det er noget skønt stof, som den er lavet af! Så dejlig blød. Jeg er selv en xs/s og passer den helt fint :) Køb den her, hvis du er interesseret.

Lavede et indlæg om den her. Kostede kun 18 kroner og er virkelig smuk :) Kan købes her.
Til 41 kroner her. Er virkelig glad for denne halskæde, da den kan gøre en kedelig sweater så fin!

Købte den til 70 kroner her. Jeg knuselsker denne halskæde og har brugt den mange gange efterhånden. Den er så fin!

Denne "jakke" har jeg omtalt flere gange bl.a. her og her. Jeg endte med at finde den rigtig, rigtig billigt til 75 kroner inkl. fragt, så jeg kunne ikke lade være med at købe den. Men jeg må sige, at den ikke heeelt levede op til forventningerne. Jeg havde forstået det som om det var en jakke/frakke, som efter sigende skulle være oversize, så den kunne passes af alle størrelser. Mine forventninger var ligeledes, at det skulle være en vinterjakke, som jeg kunne pakke mig ind i til december/januar, men aarh. Den er superblød og skøn at have på, og der tilhørte et fint "bælte" til, men den kan nok mere bruges som en varm cardigan. At bruge den som jakke er måske overkill, men den er stadig fin, som den er. Den har desværre heller ikke den oversize effekt, som jeg ellers så gerne ville have, og jeg er altså normalt en xs/s, bare lige  så I får et bedre indblik i, hvordan den er størrelsesmæssigt :) Men den kan købes her, hvis I stadig er interesseret.

Oooog så kommer vi til et af de mest ligegyldige køb, som jeg har gjort mig over eBay, men jeg kunne sgu ikke lade være.. Tror mange tænker "men... hvorfor?", og jeg ved det sgu heller ikke. Haha, jeg tænkte bare, at min mac godt kunne tænke sig at blive gearet lidt op ;) Selvom min mac helt sikkert ser stylish ud, er disse knapper ret irriterende. De falder meget nemt ud, og min tålmodighed til at finde dem gang på gang er ikke eksisterende, så de er ikke på min computer længere. Måske jeg tager dem i igen, når jeg synes, at mac'en trænger til lidt forkælelse, MENS jeg sidder ved et bord, hvor sandsynligheden for, at de ryger ud, er lille. De kan købes her til 11 kroner inkl. fragt :)

Og nu til jer! Hvis I har nogle gode køb, som I har gjort jer på eBay, må I meget gerne sende links til tingene! Ville blive taget imod med kyshånd! Håber I kunne bruge indlægget :)

14 kommentarer:

 1. Øv havde håbet på nogen billeder med tingene på. Kunne godt tænke mig at se leopard kjolen på og halskæderne på. Kan du tage nogen billeder af dem på så man får en fornemmelse af hvor store de er og hvordan de ser ud på :+)
  Knus

  SvarSlet
 2. http://www.ebay.com/itm/110962239730?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

  har taget nitterne af, hvilket er super nemt, også har man bare den fede detalje med ''læderet'' på knæet :-)

  http://www.ebay.com/itm/221120521586?var=520108079147&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648

  Og rigtig flot i virkeligheden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du ville dele dine links!! :) Det var nogle fine ting!

   Slet
 3. Jeg synes altid at størrelserne er lidt spændende. Så jeg er ikke rigtigt kommet til tøj-køb endnu. Især ikke når det er en asiat på billedet, så ved jeg bare at min str. 40-krop ikke kan komme ned i deres lille kjole.

  Har du styr på told-reglerne? Er det evt. nogle du kan lave et indlæg om - da jeg intet ved om det, og har en veninde som lige har fået et par sko fra ebay igennem tolden

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det kan jeg sørme godt forstå. Har også hørt om alt for mange, der har brugt en masse penge forgæves, fordi resultatet var... Bum, størelse asien!

   Jeg må ærligt indrømme, at jeg efterhånden heller ikke har styr på told-reglerne. Jeg læste mig frem til på denne side (http://www.toldpriser.dk/toldregler), at fra 5. april 2011 er reglerne ændret sig til, at man først skal betale told, når varen koster over 1150 kroner, MEN alligevel er der flere, som har oplevet at få en regning fra told på trods af, at de købte varer til under det beløb. Så jeg kender desværre ikke de officielle regler. Men et godt tip herfra er at kontakte sælgeren og bede hende/ham om at skrive på pakken, at det er en gave, for så slipper du nemlig for told :)

   Slet
  2. Der er mange, der forveksler told med moms og importgebyr :-)
   For så vidt jeg har forstået, skal man nemlig først betale told (ca. 12%), når varen koster mere end de 1150kr..
   Mens moms (25%) og importgebyr (160kr til Post Danmark) skal betales når varen koster mere end 80kr.

   Slet
  3. Sådan har jeg også forstået det, men det er god nok. Der er flere, der har oplevet at betale told alligevel :)

   Slet
  4. Men hvis man bruger toldberegneren på toldpriser.dk så skriver den, om man skal betale told. :-)

   Slet
 4. Sikkert et fint indlæg! Det kan helt sikkert bruges til noget! Må vist lige have halskæderne alligevel!! :)


  /C

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre :) Gør det! Halskæderne er jeg simpelthen så glad for!

   Slet
 5. Jeg har også den sorte jakke, og havde præcis samme oplevelse som dig med den. Den er super lækker og blød, men slet ikke så oversize som på billederne i annoncen. Og jeg er heller ikke den største person, så de piger på billerne må virkelig være bitte små! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker bare, at de lidt må have et forskruet syn på verdensbefolkningen, når de tillader sig at reklamere med, at man kan passe den uanset om man er xs eller m!? FUSK! Haha :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...