januar 07, 2013

Give away winners


Uha, den er ikke helt god fra min side. Havde lovet at finde vinderne af denne give away i går, men ja, det kom sgu ikke lige til at ske. Hvis jeg må bruge den mindste undskyldning (efter at pointere, at det egentligt er mig, der har planlagt det rigtig dårligt), så er det lige op til min eksamen i morgen, så håber at I bærer over med mig ;) MEN.... nu skal det ikke udskydes mere! Eller.... Jo, lidt mere! Vil bare lige hurtigt sige TUSIND TAK for jeres deltagelse af denne give away -det var virkelig dejligt, at I var så mange, der ville ville med, og ikke mindst var det bare herresjovt at lære alle jeres random facts. Det morede jeg mig godt nok over. Ligeledes tænkte jeg, at det var en måde at lære jer lidt bedre at kende ;)

Men nu til det sjove... Jeg har trukket lod iblandt jer, og de heldige vindere blev kommentarne 22 & 57. Der er blevet sendt en mail afsted til jer - igen tak for alles deltagelse, lover at jeg snart får bikset en ny give away til jer! :)

4 kommentarer:

 1. Øv jeg ikke nåede at deltage, se mine nye designs på min blog: www.christeldamkjaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Har du et link til hvor man købe halskæden?? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. http://www.ebay.com/itm/European-Stylish-Elegant-Multi-layer-Black-Bead-Pendant-Necklace-choker-necklace-/330843090327?pt=Fashion_Jewelry&hash=item4d07c8ed97

   Slet
 3. Må jeg forresten spørge dig om hvordan du får overskriften på dine indlæg til at stå i midten? Jeg kan simpelthen ikke gennemskue hvor man gør det henne.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...