februar 12, 2013

Black tight shorts

5 kommentarer:

 1. Hej!

  har lige fundet din blog, hold da op hvor er den genial, tak for det!

  For ikke så længe siden lagde du et indlæg ud om disse sølv ringe fra England (http://www.ebay.co.uk/itm/Minimalistic-Plain-925-Sterling-Silver-Band-Ring-2mm-/120792798780?pt=UK_Jewellery_Watches_FineJewellery_CA&var=420088617884&hash=item1c1fcfd63c&_uhb=1)

  Er det ægte sølv, skal man regne med det? Ved du noget om det - de er nemlig ret fine, men vil kun købe dem, hvis det er ægte, og da prisen er forholdsvis billig, så er jeg i tvivl. Håber du vil svare, og endnu engang, hvor er det en god blog, synes ebay er en jungle, og det svær at finde de ting man søger nogle gange derinde, denne blog kan helt sikkert hjælpe! Tak :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg er nu heller ikke helt sikker, desværre. Hvis du vil være 100% sikker, inden du køber dem, så kontakt sælgeren og spørg! :)

   Tusind tak for de fine ord <3

   Slet
  2. Tak, det vil jeg gøre, hvis køb bliver aktuelt ;-)

   Jeg tænkte på om du nogen sinde har været ude for, ikke at få den vare du har bestilt fra ebay? Hvis ja, hvad har du gjort? Jeg købte et par bukser for over en måned siden af en privat bruger fra USA, men har endnu ikke modtaget dem, jeg ved godt, at ventetiden kan være lang, men det er også bare mere hvad jeg skal gøre, hvis de nu ikke er fremme om en måned eller lignende. Har du prøvet ikke, at få din vare fra en privat? Og igen, hvad har du så gjort?

   Derudover synes jeg dette ur er super fint! http://www.ebay.com/itm/1Pcs-Thick-Silver-Protective-Color-Peacock-Set-Colorful-Auger-Bracelet-Watch-/400412343246?pt=Wristwatches&hash=item5d3a6f7bce

   Men da prisen er SÅ billig, at man næsten ikke kan forholde sig til den, bliver jeg altså mistroisk, jeg er sikker på det mekaniske er noget crap - men selve urets udseende er rigtig fint, og hvis jeg skulle købe det skulle det bruges som et lidt crazy smykke, og ikke som ur, men tror du virkelig jeg kan stole på det? Har du nogen sinde købt noget så billigt som dette derinde, OG modtaget varen? Måske skulle jeg bare kigge videre, for at finde noget der var liiiidt dyere, nogle gange kan ting også være for billige. Haha

   Og i øvrigt må du undskylde, jeg stiller dig alle de her spørgsmål, jeg ved godt, at du ikke ved alt om ebay, jeg vidste bare ikke rigtig hvem ellers jeg kunne spørge, håber det er okay :-)

   xoxo

   Slet
  3. Jeg har prøvet, at jeg havde ventet 2 måneder på en halskæde, hvor jeg til sidst tænkte, at nu måtte det være nok, og så kontaktede jeg sælgeren, som svarede med det samme og beklagede for ventetiden. Hun gik ud fra, at noget var gået galt, så hun sendte mig en ny halskæde. Mens jeg ventede på den, dukkede min første bestilling op efter 2,5 måned, og senere kom min anden halskæde, så havde jeg pludselig to. Jeg tænker, at du skal give det lidt tid, og når du synes, at du har ventet nok, så kontakt sælgeren. Svarer h*n ikke, kontakt vedkommende evt igen, ellers kan du skrive til ebay, som så sætter pengene tilbage på din konto :)

   Haha jeg kender godt din tankegang ALT for godt. Har flere gange købt en vare lidt dyrere, fordi jeg selv var vildt mistroisk, men det er altså bare dumt, for den billige udgave er helt magen til! I tilfældet med uret vil jeg lige gøre dig opmærksom på, at det er en auktion. Det vil sige, at I byder om varen, og når det bestemte tidspunkt, som sælgeren har angivet, er gået, så får højestbydende varen. Lige pt er auktionen tilgængelig de næste to dage og tre timer. Ofte er det en VIRKELIG god måde at spare rigtig mange penge på, for tit har sælgere rigtig fine varer til auktion til ingen penge! Personligt har jeg aldrig budt eller handlet ved auktion, fordi jeg simpelthen ikke har tålmodighed til det. Hvis jeg vil have en vare, så køber jeg den med det samme, det er ikke noget, som jeg kan vente på ;-) Men så har du i hvert fald to dage til at overveje, om du vil have uret + du kan se, om hvad folk byder for den.

   Jeg har forresten lige fundet uret, hvor du kan gå udenom auktionen. http://www.ebay.com/itm/1X-Colorful-Lady-Jewellery-Bangle-Bracelet-Cuff-Watch-Phoenix-/310590130445?pt=AU_Wholesale_Lots_Jewellery&hash=item48509d490d
   Men som du kan se, er den LANGT dyrere (se bare den åndssvage fragtpris???), hvis man køber den på denne måde, så det kan virkelig betale sig at holde øje med auktionen :) Tror derfor heller ikke, at du skal frygte noget med kvalitet, for normalprisen er jo tydeligvis noget dyrere.

   Det blev til en lang smøre, det beklager jeg ;-) Men det er helt okay, at du spørger! Du skriver bare, hvis der er mere, som du vil have svar på. Så svarer jeg efter bedste evne.

   Knus

   Slet
  4. Tusind tak! Det er meget pænt af dig, at komme med et langt svar. Angående bukserne må jeg lige vente et par uger til, og hvis de ikke er kommet der, skriver jeg til sælgeren, og tak for tippet om uret :-)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...