februar 06, 2013

Skater skirts

5 kommentarer:

 1. Jeg har kun én gang prøvet at købe noget på ebay, som jeg så aldrig fik. Jeg er lige begyndt at følge din blog, og jeg ville bare hører om man kan være sikker på at modtage det du lægger op på bloggen? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja da, jeg har aldrig prøvet andet :)
   Hvis du står i en lignende situation igen, kan du ALTID kontakte sælgeren og skrive det til dem. De sender gerne en ny vare eller sender pengene retur til dig, for de går meget op i deres rating. Hvis du er utryg ved handlen, er det altid en god idé at kigge på brugerens rating, som du kan se til højre side. Der står et tal ved siden af deres brugernavn, og det kan du trykke på for at se, hvilken feedback andre forbrugere har givet sælgeren :) Ofte står der også "top rated seller", og så kan man sagtens stole på sælgeren.

   Slet
 2. Tak skal du have :)

  SvarSlet
 3. Lidt dumt spørgsmål, men hvordan køber man tingene? Skal man bare skrive hvad det er man gerne vil købe til dig eler... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Under de enkelte billeder er der en tekst med kursiv. Hvis du klikker på teksten, kommer du over til ebay-forhandleren, og når du har oprettet en bruger/logget ind, så kan du købe varen hos vedkommende :)

   Jeg har lavet en uddybende guide her:
   http://ebayxgoodies.blogspot.dk/p/ebay-guide.html

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...