oktober 08, 2012

Considering


Jeg overvejer at købe de her sko... som i rigtig meget! Synes de er tilpas fantastiske og anderledes, og ååh, endnu et plus er jo, at det er ægte læder!!! Synes prisen er HELT acceptabel, og det er bare om min konto er enig!? Jeg vil vil vil have dem, og måske gør jeg det sgu! Skal lige overveje det lidt endnu, og så springer jeg nok på dem. Hader bare ventetiden på ebay-produkterne. Har I en mening, som I vil ud med? :) Måske I slet ikke deler samme entusiasme som mig? ha ha.

12 kommentarer:

 1. På den ene side elsker jeg dem men på den anden synes jeg de er utrolig grimme. Haha, kender du det. Men det bliver bare nok det der med at selvom de er grimme så kan det bare gøre dem over fede alligevel :-)
  Jeg håber du forstår hvad jeg mener!

  xoxo
  www.steendahl.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det gør jeg :) Det er ligesom der er nogle tendenser, som man absolut ikke bryder sig om, men jo mere man vænner sig til det, jo flottere bliver det også :)

   Slet
 2. Synes på den ene måde de er VILDT fede og alligevel utrolig grimme, hvilket gør dem federe... Det er ikke nogle man ser alle rende rundt i. Det synes jeg er lidt fedt. Men j, hader godt nok også ventetiden!! Bestilte en hel masse sidste uge og kan slet ikke vente til jeg modtager det :o

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop, synes nemlig det er det fede ved sko som disse. De er ikke så hypede, og så kan man få lov til at gå i dem i fred uden alle ens veninder også render rundt i dem :) Haha sådan har jeg det netop også, venter på fire ting fra ebay - aaargh. Ventetiden afholder mig ofte i at købe tingene, for jeg vil bare have det med det samme!!

   Men så overvejer jeg, hvor billige mine produkter er i forhold til danske priser, og så bliver jeg liiidt mere tålmodig :-P haha

   Slet
 3. Jeg har også været efter dem længe, længe, længe, MEN jeg har lidt svært ved at overbevise mig selv om at kaste så mange penge efter et ebay produkt, selvom jeg godt ved, at det er udemærket kvalitet! De ender nok i mit skab en dag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jamen ebay vinder sgu altid! ;-)

   Slet
 4. Jeg synes på ingen måde at de er grimme. De er da vidt fede og anderledes. Har selv overvejet det, men mistede linket til dem på ebay :[

  SvarSlet
  Svar
  1. Sejt!! Well, nu har du i hvert fald muligheden ;-)

   Slet
 5. Har dem selv - de er SÅ fantastiske. Elsker elsker elsker dem! De kom i øvrigt indenfor en uge :) måske du er ligeså heldig:) fed side, følger med flere gange dagligt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. er det rigtigt?!?!! SKAL have dem så :) ej hvor fantastisk!!
   og tak for det, det er jeg glad for at høre!

   Slet
 6. Har du et link til dem? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er altid link under billedet :) Hvis du klikker på teksten under billedet, bliver du ført til ebay-siden, hvor man kan købe varen.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...