oktober 09, 2012

The heat of the sun is missing

Mine favoritter er helt klart de to nederste! Jeg elsker mønstret på 3'eren, og jeg synes, at de er så smukke! Elsker det barnlige i dem; er dog ikke fan af de der "kugler", der dingler fra dem. Ville nok klippe dem af, da de får mig til at tænke for meget på jul!? (Som om man ikke har fået nok af, at supermarkederne allerede har fundet diverse julekalendere frem. Er vi ikke LIGE trådt ind i efteråret?) Men min ultimative favorit er den sidste, hvor jeg er helt vild med den farve, som modellen har på. Nu har jeg jo bestilt en jakke i netop det stof (bare i sort), som jeg glæder mig til at få!!! Der er gået tre uger nu, og jeg kan endnu ikke spore den (min tålmodighed er ikke, hvad den har været, åh). Koooom nu!!

7 kommentarer:

 1. Ej hvor sjovt - jeg har for nylig modtagen jakken i det samme stof som vesten på nederste billede! Jeg købte den efter at have set den på din blog, så jeg ville egentligt lige sige tak hæhæ :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor fedt! glad for jeg kunne hjælpe!! :) det lyder til, at du er tilfreds med jakken?? må jeg høre, hvornår du bestilte den? bare for at fornemme leveringstiden, for jeg sukker mere og mere efter min jakke nu!!! :-D

   Slet
  2. jeg er rigtig glad for den ja <3 og til den pris er den VIRKELIG fantastisk. jeg bestilte den d. 2. september, og den var klar til afhentning d. 22, så det gik faktisk hurtigt i forhold til placeringen :) et lille minus ved min jakke er bare, at syningerne er ret svage og knækker let, men efter jeg har ordnet det med nål og tråd er den seriøst perfekt igen!

   Slet
  3. Det lyder bare for skønt :) lidt ærgerligt med syningerne, men altid noget du selv kunne ordne det!! Glæder mig nu bare til, at min kommer :) Jeg bestilte den den 17. september, og jeg kan endnu ikke tracke den på postdanmark, men tja, måske er jeg bare lidt uheldig med min forsendelse!! :)

   Slet
  4. Jeg har også netop modtaget jakken i sort - men synes nu den skuffer lidt! Den er slet ikke lige så stor og lækker, som den ser ud til på billederne! Og jeg er altså kun en str. S :-)
   Synes mere den minder om en cardigan - men til den pris er det selvfølgelig ikke verdens undergang!

   Slet
 2. Du finder simpelthen altid de fedeste ting :)
  Elsker at læse med her - mit eget liv er lidt for hektisk til, at gennemrode eBay, så du er mit daglige eBay-fix .... tak

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det var da så lidt! det er slet ikke så skidt at være :) Tror også bare at jeg har for meget fritid, men det kan vel lige så godt bruges nogenlunde fornuftigt (selvom det egentligt kun er min bankkonto, der mærker ulemperne) ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...