oktober 14, 2012

Earrings

Forresten... Jeg kunne egentligt godt tænke mig at vide, hvilke køb I har gjort jer, som I udelukkende er blevet inspireret til at købe fra bloggen af? :) Synes det kunne være lidt hyggeligt at høre om hvilke items I er faldet for. Og så må I meget gerne synes godt om bloggen HER på facebook. God dag <3

11 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk lige skrevet et indlæg på min blog, hvor jeg viser nogle af mine køb, og linker til din blog. Du har efterhånden inspireret mig til et par køb eller tre, haha :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ej hvor fedt. Jeg kigger ind med det samme!! :D

   Slet
  2. Tak for din søde anbefaling - det var virkelig pænt af dig! Og så må jeg altså sige, at varerne ser absolut lækre ud!? :) Og selvfølgelig skønt at nederdelen passer dig!

   Slet
  3. Det var da så lidt :-)
   Varerne er bestemt lækre, især nederdelen og tørklædet er i ret god kvalitet.

   Slet
 2. Jeg vil anbefale dig at trykke similar items når du har fundet noget du kan lide. Fx er de her øreringe at finde til knap 2 usd i en buy it now handel. Så jeg har lige snuppet dem til små 12 kroner! :)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige købt øreringene her, de er simpelthen for søde, og når de nu er så billige, så ville det jo næsten være dumt ikke at udnytte det! ;-) Men ellers har jeg købt den asymmetriske nederdel, en lang nederdel og en anden kort strut en! Og et ur, som jeg husker det som om, du også engang har lagt op. Du finder nogle rigtig fede ting mange gange, helt bestemt! Keep going!

  SvarSlet
  Svar
  1. uha, det var alligevel en del :) tusind tak!!

   Slet
 4. Fede ørering..men hvordan finder jeg dem på ebay?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør du ved at klikke på teksten under billedet, hvor der står oplysninger om varens pris :)

   Slet
 5. DEt havde jeg glemt at prøve - tak :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...