november 25, 2012

Kitchen stuff
Hvis I gerne vil spare penge på køkkengrej, vil jer råde jer til at søge på forskellige ting på eBay! Det hele er vanvittigt billigt, og man kan finde de sjoveste ting! Med den slags teknologi vil man sgu gerne se nogle køkkener fra Asien, for de må sgu have maskiner til ALLE ting! Jeg er fan!
Jeg har selv bestilt de to første ting (og lidt andet, men det var for kedeligt at vise jer, tænkte jeg). Den første ring er en fingerring til at åbne øl m.m. Den var så billig og sød, at jeg ikke kunne lade være. Den næste ting er den kendte "veggie twister", der er blevet meget omtalt i medierne. Brugen af Veggie Twisteren kan ses i denne video her, og besparelsen er altså stor. I Danmark koster den 300 kroner og på eBay under 50 kroner! Det sidste køkkengrej er virkelig en af de mere sjove! Prisen afhænger af, om man vil have en form eller en decideret pande til madlavningen. Måtte holde igen, så jeg lod være med at købe fra sælgeren ;)

OG NU NÅR JEG ALLEREDE ER I GANG MED EN LANG SMØRE ... I er mange, som har spurgt til et indlæg, hvor jeg viser nogle af de ting, som jeg har købt på eBay. Jeg har ikke glemt det! Jeg vil bare lige vente på denne kjole her, før jeg lavede indlægget til jer :)

God søndag til jer derude <3

4 kommentarer:

 1. Har selv købt ringen for længe siden :-) Den er kææææmpe stor, for stor til overhovedet at sidde på min tommelfinger..

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor er det bare ironisk. Når man køber tøj fra eBay, plejer man som regel at bestille en størrelse større, fordi deres størrelser er ret små, men nu... For stort!! Men æv, det var da superærgerligt. Det var ellers en sjov lille ting :)

   Slet
 2. haha den weggie twister ser bare for sjov ud :) det er da en må-ha'er :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ikke??? jeg kunne sgu ikke holde mig væk, det gør da lidt ekstra ved maden! ha ha :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...