januar 25, 2013

Beauty tips #3

Schwarzkopf essensity $6.82 // Max factor bronzing powder 1 & 2 $9.45 // Hair rubber bands $4.36 // Max factor water proof $11.75 // Max factor volume & curl $11.83 // Max factor dramatic $10.25 // Eos vanilla stick $11.36 // Moroccanoil oil treatment $14.93 

Så blev det tid til endnu en omgang beauty tips :) Endnu engang er der fokus på besparelserne, og der er masser at hente. Essensity fra schwarzkopf fås til 38 kroner (normalpris: 169,-), mens solpudderne kan købes til 53 kroner for 1 (golden) eller to (bronze) (normalpris: 75 kroner). I collegen har jeg taget de populære elastikker med, der efter sigende skulle være meget mere skånsomme over for håret end normale. Prisen for 500 stk er 25 kroner. De første to mascaraer water proof og volume & curl fra Max Factor koster 66 kroner, og dramatic koster 57 kroner. (np: 100 kroner). Eos læbepromaden i lipstickform koster 64 kroner (np: 80), og slutteligt er den populære oil treatment fra Moroccanoil til 83 kroner for 25ml (np: 120)

Alle priser fra ebay er desuden inkluderede med fragt! Håber indlægget kunne bruges :) god weekend!!

Follow on Bloglovin

12 kommentarer:

 1. Du skal bare huske på, at det nok ikke er ægte. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg ikke er tilfældet :) Alle produkterne er fra hhv. USA og England (bortset fra elastikkerne og moroccanoil som sendes fra Israel, hvor de også stammer fra) .. Så det skal man bestemt ikke frygte :)

   Slet
 2. I stedet for at købe moroccanolien, kan man bare købe ren argan olie (som også er en af hovedingredienserne i moroccanoil). Har selv købt en, og det virker sindsygt godt for håret. Bruger den også direkte på læberne og nogle gange som "fugtighedscreme". Købte min på ebay, http://www.ebay.co.uk/itm/ARGAN-OIL-100-Pure-and-Organic-100ML-/270834260830?pt=UK_Health_Beauty_Skincare_PP&hash=item3f0efadb5e . Vær dog opmærksom på, at nogle sælgere sikkert sælger "falsk" olie, men den jeg købte er rigtig god :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har nu læst en masse om produktet, og det lyder så lækkert! Jeg skal helt sikkert have bestilt en hjem til mig -mange tak for tippet!! :)

   Slet
  2. Uh, jeg takker også for tippet! :-)

   Slet
 3. Sikke nogle fine ting du har fundet(:

  Du er velkommen til at kigge forbi mín blog og min give away, hvor man kan vinde nogle fine lys(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/01/give-away-nr-25.html

  SvarSlet
 4. Har du et link til de populære elastikker i gennemsigtig? :))

  SvarSlet
  Svar
  1. http://www.ebay.com/itm/Lots-200-Poly-white-Hair-Rubber-Bands-Braiding-Hair-CLEAR-elastic-Polyurethane-3-/330861045775?pt=Sewing_Trims&hash=item4d08dae80f

   Slet
 5. Har for nyligt stødt på din blog.. :) Er så vild med den ! :)

  Du kunne måske ikke lave et indlæg om basic t-shirt eller langærmede ??

  Besøg gerne min blog : http://WelcomeAboardblog.net

  -Julie Emmlie

  SvarSlet
  Svar
  1. Sejt, velkommen til! :)
   Jeg har faktisk lavet lignende indlæg, kig evt. under "shirts" eller søg på "basic", men det kan være, at jeg skal kigge på det igen. Jeg kigger forbi!

   Slet
 6. Super fine ting - ved du om man kan få den almindelige Max Factor pudder (nr. 41) nogle steder på eBay? :-) synes ikke jeg kan finde den til nogenlunde pris..

  Håber du har lyst til at kigge forbi mig på www.alleelskerdebbie.blogspot.dk :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...